Digi-tietoisku yrityksille Ilomantsissa 7.6.2017

Tervetuloa tietoiskuun tutustumaan nykyaikaisiin digitalisiin menetelmiin yritystoiminnassa sekä uuden valokuituverkon mahdollisuuksiin Ilomantsissa.

Tietoisku järjestetään keskiviikkona 7.6.2017 klo 17:15-19:00 Ilomantsin Seurakuntakeskus Eliaksessa, osoitteessa Kirkkotie 17, Ilomantsi.

Tilaisuus aloittaa digi-tietoiskujen sarjan, joka on suunnattu kaikille pk-yrityksille ja yrityksen perustamista suunnitteleville.

Ensimmäisen tilaisuuden tavoitteena tutustuminen uusiin teknologioihin ja käsitteisiin sekä valokuituverkon tuomiin mahdollisuuksiin yrityksissä. Tilaisuudessa voi varata myös tapaamisajan yrityskohtaiseen tai yritysryhmäkohtaiseen maksuttomaan digineuvontaan, joka toteutetaan yhdessä Karelian AMK:n ja Josekin kanssa.

Tulevia aiheita ovat mm: Digitaalinen maksettu mainonta, digibrändi, uudet visuaaliset teknologiat, palvelumuotoilu ja palveluiden tuotteistaminen, videomateriaalin tuottaminen ja julkaisu. Tilaisuuksissa tullaan esittelemään myös eri luovan alan yrityksien toimintaa ja yhteistyö mahdollisuuksia perinteisten toimialojen yritysten välillä.

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä LUMO2 – Tehoja Kasvuun -projekti, Karelia-amk, Josek Oy, Ilomantsin kunta, Ilonet Oy sekä Ilomantsin yrittäjät ry

Kahvitarjoilu järjestämiseksi pyydämme osallistujia ilmoittautumaan ennakkoon 5.6. mennessä osoitteessa https://hevents.hakosalo.fi/josek/

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *