Yhteystiedot


timo_kuva


Timo Rui
Projektipäällikkö
Strategiat, projektit, digitalisaatio
Karelia-ammattikorkeakoulu
p. 050 311 9474
timo.rui(at)karelia.fiFilosofian tohtori, jolla on usean vuoden kansallisten ja kansainvälisten projektin vetämisen kokemus Karelia-amk:ssa. Mukana myös SciFest -tiedefestivaalin organisaatiossa. Mottona Lumo2:ssa on, että ”Mikään inhimillinen ei ole meille vierasta”.
Tero Hyttinen
Projektiasiantuntija
Teknologiat, markkinointi, liiketoimintamallit
Karelia-ammattikorkeakoulu
p. 050 326 0741
tero.hyttinen(at)karelia.fiKoulutukseltani medianomi ja juuriltani karjalainen. Yrityskokemusta löytyy oman IT-yrityksen puikoista, markkinointi- ja mainostoimiston toimitusjohtajuudesta sekä hallitus- ja kehitystyöstä laajasti eri toimialojen osakeyhtiöistä. Matkan varrella on tullut suunniteltua satoja brändejä, markkinointikampanjoita ja digitaalisen median palveluita eri alojen toimijoille Suomessa ja Euroopassa. Olen joskus muinoin kuvannut itseni sosiaaliseksi nörtiksi, joka ymmärtää markkinoinnin lainalaisuudet ja tuottavan bisneksen edellytykset.
Riikka Simonen
Projektisuunnittelija
Tuotteistaminen, palvelumuotoilu, matkailuala
Karelia-ammattikorkeakoulu
p. 050 339 5357
riikka.simonen(at)karelia.fiHaving been born in Finland, but having lived most of her youth in the USA, Riikka has a unique background. Her personality has adopted both cultures, and uses this to her advantage in her professional life. Riikka studied Industrial Design (2012) and Hospitality Management (2016) at Karelia University of Applied Sciences. Using both of these degrees to her advantage, Riikka is currently working at the University as a project coordinator in service design.

Being able to use service design in the working world is becoming more and more important. Knowing one’s customers and their specific needs in an ever-changing world is an ongoing challenge. Having the knowledge and skill to anticipate and design these new services, even before the customer knows they need them is the challenging world Riikka works in with LUMO2 & Improve at Karelia University.

Riikalla on erinomainen suomenkielen- että englanninkielentaito. Häneen voi olla ilomielin yhteydessä jos ja kun tarve palvelumuotoiluun esiintyy. Hän auttaa mielellään yritystänne hahmottamaan uutta muuttuvaa maailmaa palvelumuotoilun näkökulmasta ja kertoo avoimesti tarinoita hänen maailman seikkailuista.niina


Niina Myller
Projektiasiantuntija
Luovat alat, audiovisuaalinen sisällöntuotanto, yritys- ja yhteistyöverkostot
Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy
p. 0503 745 417
niina.myller(at)josek.fiAudiovisuaalisen alan ammattilainen, joka tuntee Pohjois-Karjalan luovien alojen yritykset ja toimijat. Työssäni minua kiinnostaa erilaisten toimialojen yhteen törmäyttäminen. Monissa kehittämistehtävissä olen huomannut, että matkalla kohti päämäärää tapahtuu tärkeimmät kokemukset ja rajapinnoilta löytyy parhaat ideat. Luovien alojen yrittäjät ovat nopeita ja tehokkaita muuttumaan ja muuntautumaan uusiin kokeiluihin ja haasteisiin. Luovilla aloilla ja luovilla ihmisillä on uusia ja raikkaita näkemyksiä jo olemassa olevista tuotteista ja palveluista. Nämä asiat inspiroivat ja kiinnostavat minua työssäni. Rakastan Pohjois-Karjalaa ja sen aluekehittämistä yritysten toimintaedellytyksiä kehittämällä.