Tunnelmia Joensuun aloitustilaisuudesta

Hanke potkaistiin Joensuun osalta käyntiin avaustilaisuudella, joka järjestettiin Joensuun Pakkahuoneella 27.10.2016. Hyvin paljon avoimeen keskusteluun pohjautuvalla ohjelmalla paikalle saatiin houkuteltua runsaat kymmenen yritystä. Tilaisuuden seremoniamestarina toimi viestinnän ja digitaalisuuden monitoimimies Janne ”Rysky” Riiheläinen.

Tilaisuuden tunnelma oli ainutlaatuinen. Paikalle oltiin saatu laaja kirjo luovien alojen yrittäjiä aina keksijästä ohjelmoijaan ja lasitaiteilijasta verkkokauppan ammattilaiseen. Keskustelu lähti heti alusta alkaen soljumaan hyvin vapaasti ja Rysky oli mies paikallaan herättelemään yrittäjiä kertomaan mahdollisista ideoistaan ja kehityskohteistaan.

Tilaisuuden tavoitteena meillä oli ensisijaisesti vain esitellä hanketta, tulevia toimenpiteitä ja hankkeessa toimivia henkilöitä, mutta lopputulemana oli jo useampi hyvin konkreettiselle tasolle asti päässyt kehitysidea – tai ”aihio”, kuten me niitä tulemme kutsumaan – ja mahtava verkoston alku, jossa monialaiset ammattilaiset puhaltavat ideoita yhdessä eteenpäin.

Tästä on hyvä jatkaa vielä Nurmeksen Höljäkkään viimeiseen avaustilaisuuteen, jonka jälkeen hanke päästään puhaltamaan kunnolla käyntiin ensimmäisten nopean kokeilun teemapäivien merkeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *