Pielisen Karjalan yrittäjät koolla Höljäkässä

lumo2-pikes

Viimeinen hankkeemme kolmesta aloitustapahtumasta järjestettiin 8.11.2016 Höljäkän ihanassa Eräkartanossa (mahtavine tarjoiluineen!), jonne kokoontui mukavasti paikallisia yrittäjiä ja muita asiasta kiinnostuneita – eikä vain paikallisia, vaan sana oli kiirinyt niin, että joukossa oli muitakin kuin seutukunnan asukkeja.

Eniten nousseet teemat olivat taide ja hyvinvointi, sekä nämä kaksi yhdessä. Puhuttiin paljon siitä miten tarinallistaminen voisi auttaa yrityksiä esim. markkinoinnissa ja brändäämisessä eteenpäin. Tarinallistaminen tarkoittaa sitä, että yrityksen toimintaa suunnitellaan tarinalähtöisesti, ja valjastetaan sekä fyysinen että digitaalinen toimintaympäristö tukemaan tarinan kertomista.

Hankkeessa on nyt aloitustilaisuudet pidetty, ja seuraavaksi alamme järjestää tilaisuuksia yritysten tarpeista kumpuavien teemojen ympärille niin Joensuussa kuin muuallakin maakunnassa. Näihin tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita. Järjestämme yrityksille tarpeita kartoittavan kyselyn vielä tämän vuoden puolella, ja ensimmäinen, näillä näkymin visuaalisuuteen keskittyvä tapahtuma on jo joulukuun puolella. Sen tarkka ohjelma on vielä tekeillä, mutta tiedotamme asiasta lisää heti kun ohjelma tarkentuu. Stay tuned.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *